Palalı Süleyman Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Öğrencilerimizin toplumun bir parçası olduğu ile ilgili sosyal bir farkındalık yaratmak. Bireysel yeteneklerini keşfederek yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sağlamak. Kendini ifade becerilerini yetkinleştirmek. Bağımsız yaşam becerileri konusunda gelinebilecek en üst düzeye ulaşmalarını desteklemek. Öğrencilerimizin; eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, özel öğretim yöntem ve araç-gereçleri kullanarak, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, üst öğrenime iş meslek alanlarına hazırlanmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, üst öğrenime iş meslek alanlarına hazırlanmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin topluma ve kendilerine faydalı, özgüveni gelişmiş, sorumluluk sahibi bir birey olarak davranmasını ve toplum tarafından kabul görmesini sağlayarak her alanda, her faaliyette yeteneklerine uygun etkinliklerde uyumlu bir şekilde yer almalarını sağlamak. Mensuplarının, çatısı altında bulunmaktan huzur duyduğu; sosyal iletişim becerilerini geliştirerek bireylere, yeterlilikleri doğrultusunda, yapabildikleri ile mutlu olabilecekleri Mensuplarının, çatısı altında bulunmaktan huzur duyduğu; sosyal iletişim becerilerini geliştirerek bireylere, yeterlilikleri doğrultusunda, yapabildikleri ile mutlu olabilecekleri ve yaşamlarını bağımsız bir şekilde sürdürebilecekleri engelsiz bir yaşam imkanı sağlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Sekiz ücretsiz öğrenci servisimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları:

WEB - https://palalisuleymanegitimuygulama3.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 13038 SK. KARACAOĞLAN ORTAOKULU BLOK NO 33A İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkezde yer almaktadır.